Exclusieve Diensten

Naast de reguliere diensten bieden wij verschillende exclusieve diensten aan. Zo leveren wij onder andere wandafwerking Pandomo, betonstuc Cemcolori en decoratieve sierpleisters van Stucco.

Pandomo

Pandomo is een zeer mooie gladde wandafwerking met een betonlook. Wanneer dit materiaal wordt afgewerkt met een waterdichte olie of lak, kan het zeer goed toegepast worden in badkamer en keuken. Pandomo is in vele kleuren verkrijgbaar en kan bovendien ook op meerdere manieren aangebracht worden. De witte cement basis kan in iedere gewenste kleur worden gebracht met Pandomo kleur concentraten. De associatie met beton en daarmee een grijze kleur is logisch, maar u kunt dus meer kleur in uw stucwerk aanbrengen. Daarnaast is het mogelijk om meerdere kleurvlakken naadloos in elkaar over te laten lopen.

Cemcolori

Cemcolori is een revolutionaire betonstuc welke vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Cemcolori staat bekend voor naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, tafels en diverse meubels. De cemcolori producten hebben een 100% natuurlijke uitstraling met grenzeloze design mogelijkheden.

Stucco

De nieuwe decoratieve sierpleisters van Brander, Brander Stucco Metallic Gold en Silver, geven de ruimte waarin ze worden toegepast een bijzondere prettige sfeer. Door een of meerdere wanden af te werken met deze sierpleister, geeft u zowel de representatieve, zakelijke als privé omgeving een zachte, persoonlijke en vooral sfeervolle uitstraling. De subtiele lichtspeling die ontstaat door de kleine zilver- of goudkleurige metaaldeeltjes zorgen voor een extra sprankelend effect.