Diensten

Wij bieden verschillende diensten als stukadoor aan bij S. van Erp Stucwerken. Zo leveren wij onder andere schuurwerk, lijstwerk, buitenwerk en sierpleisters. Verder leveren wij de afwerking sausklaar aan zodat er glad stucwerk is.

 

Lijstwerk

Lijstwerk, ornamenten en rozetten worden aangebracht op plafonds en wanden en hebben een eigenschap een kamer optisch te vergroten. Verder geven ze net een stukje meer sfeer en uitstraling, of u nu in een nieuwbouwwoning of een herenhuis woont. Door de verschillende sierelementen is er volop keuze in vormen en stijlen: van strak en modern tot weelderig barok. Voor iedere persoonlijke smaak is er wel een oplossing.

Feinputz

Met feinputz worden wanden, plafonds en gevels op een efficiënte, manier van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Bovendien zijn ze hard, stootvast, kleurecht en duurzaam. Feinputz heeft weinig onderhoud nodig. Feinputz is bijzonder geschikt voor het versterken van relatief kwetsbare ondergronden of wanden met een hoge belasting graad. De meeste feinputz zijn zowel binnen als buiten toe te passen. De glans is mat en de feinputz is beschikbaar in de kleur wit en andere lichte kleuren.