Diensten

Wij bieden verschillende diensten als stukadoor aan bij S. van Erp Stucwerken. Zo leveren wij onder andere schuurwerk, lijstwerk, buitenwerk en sierpleisters. Verder leveren wij de afwerking sausklaar aan zodat er glad stucwerk is.

Sausklaar

Een hedendaagse moderne afwerking is het glad en vlak afpleisteren van wanden en plafonds. Dit geeft een luxe en rustige uitstraling met een ruimtelijk effect. Glad stucwerk past in elk interieur. Welke pleister het beste kan worden toegepast is afhankelijk van de ondergrond en de toe te passen laagdikte. Zodat je er een latex of decoratieve stukadoorstechniek op kunt aanbrengen. Als er in de loop van de tijd beschadigingen zijn ontstaan, zijn die ook gemakkelijk te repareren.

Schuurwerk

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking die circa 3 tot 5 mm dik op wanden en plafonds wordt aangebracht, waarin fijne zilverzandkorreltjes in zitten. De slagen in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk en geven een gevlamd of wolkachtig effect. Deze hoef je niet meer muurverf te behandelen omdat het prachtig wit opdroogt.

Buitenwerk

Het laten stucen van uw buitenmuren of gevel kan door het gebruik van de juiste materialen op uw muren goed beschermend werken. De afwerklaag voor buitenwanden is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bij goed onderhoud is een levensduur van tientallen jaren realistisch.

Lijstwerk

Lijstwerk, ornamenten en rozetten worden aangebracht op plafonds en wanden en hebben een eigenschap een kamer optisch te vergroten. Verder geven ze net een stukje meer sfeer en uitstraling, of u nu in een nieuwbouwwoning of een herenhuis woont. Door de verschillende sierelementen is er volop keuze in vormen en stijlen: van strak en modern tot weelderig barok. Voor iedere persoonlijke smaak is er wel een oplossing.

Feinputz

Met feinputz worden wanden, plafonds en gevels op een efficiƫnte, manier van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Bovendien zijn ze hard, stootvast, kleurecht en duurzaam. Feinputz heeft weinig onderhoud nodig. Feinputz is bijzonder geschikt voor het versterken van relatief kwetsbare ondergronden of wanden met een hoge belasting graad. De meeste feinputz zijn zowel binnen als buiten toe te passen. De glans is mat en de feinputz is beschikbaar in de kleur wit en andere lichte kleuren.